null

Clairz Salontafelboek | Shapes, Shades and Spaces

€65.00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Productinformatie:
20 jaar geleden begon ik met “huizen inrichten”. Ik kan veel niet, maar ik weet heel goed wat ik wel kan, en dat kan ik goed. En dat heb ik de afgelopen 20 jaar laten zien. Daarom durf ik nu dit boek te maken. Een naslagwerk met mijn interieurs om anderen te inspireren en hotels die mij weer inspireren. 
 
Met grote dankbaarheid maakte ik samen met ons geweldig team dit designboek. Een weerspiegeling van de passie, toewijding en creativiteit die de kern vormen van Clairz Interior Design. Dit boek is een reis door inspirerende ruimtes, geworteld in de kunst van het ontwerpen en het leven. Wij hopen dat dit boek een bron van inspiratie is voor je eigen ontdekkingsreis in de wereld van interieurontwerp en dat je aangemoedigd wordt om je eigen unieke stempel op jouw omgeving te drukken.
 
En ook niet geheel onbelangrijk: Het boek staat prachtig in je interieur, op bijvoorbeeld de salontafel. Laat ons zien hoe jij ons Clairz boek hebt gestyld in je huis. Tag ons op instagram: @clairzinteriordesign, wij zijn benieuwd! 
 
Technische informatie: 
  • Binnenwerk: 184 pagina's 
  • Formaat: 250 x 330 mm (staand)
  • Papier binnenwerk: Munken Lynx 

Levering:
Prijs exclusief leveringskosten, ophalen mogelijk in de studio te Blaricum.